Utställningen Unga Forskare är världens chans för unga talanger inom naturvetenskap och teknik

Nå längre med ditt gymnasiearbete. På Utställningen Unga Forskare får du möjlighet att visa upp ditt gymnasiearbete och tävla om priser och stipendieresor ut i världen till ett totalt värde av över 700,000 kronor. I februari och mars anordnas regionala utställningar runtom i landet. De bästa projekten går vidare till den nationella finalen på Tekniska museet i Stockholm. Finalen pågår under fem intensiva dagar, där de hundra utställarna får träffa juryn, gå på spännande studiebesök, lyssna på föreläsningar och delta i den traditionsenliga sittningen. Det hela avslutas med en prisceremoni på Tekniska museet då vinnarna presenteras.

Vill du visa upp ditt gymnasiearbete, få chansen att vinna resor till internationellt erkända forskningsläger och utställningar och samtidigt få en upplevelse för livet är Utställningen just för dig! Alla som vill är dessutom hjärtligt välkomna att besöka Utställningen för att ta del av Sveriges häftigaste gymnasiearbeten.

Anmälan till Utställningen Unga Forskare 2016 öppnar den 8 januari och stänger den 11 februari 2016. Anmälan kommer att göras via denna hemsida. Kom tillbaka efter den 8 januari för att anmäla dig och följ oss på Facebook så missar du inga viktiga nyheter!

 

Snabblänkar: