Utställningen Unga Forskare förenar och belyser unga talanger inom naturvetenskap och teknik.

 

Utställningen Unga Forskare 2014 är nu över och man kan läsa om pristagarna på http://www.ungaforskare.org/forbundet/kontakt/pressmeddelanden.

 

Nå längre med ditt gymnasiebete. På Utställningen Unga Forskare får du som gymnasieelev möjlighet att visa upp ditt gymnasiearbete och tävla om stipendieresor ut i världen till ett totalt värde av en halv miljon kronor.

I februari och mars anordnas regionala utställningar runtom i landet. De bästa projekten går vidare till den nationella finalen på Tekniska museet i Stockholm. Finalen pågår under fem intensiva dagar, där de hundra utställarna får träffa juryn, gå på spännande studiebesök, lyssna på föreläsningar och delta i den traditionsenliga sittningen. Det hela avslutas med en prisceremoni på Tekniska museet då vinnarna presenteras.

Vill du visa upp ditt gymnasiearbete, få chansen att vinna resor till internationellt erkända forskningsläger och utställningar och samtidigt få en upplevelse för livet är Utställningen just för dig! Alla som vill är dessutom hjärtligt välkomna att besöka Utställningen för att ta del av Sveriges häftigaste gymnasiearbeten.

 

Varmt välkommen till Utställningen!